26.11.09

Voldria tenir un diari


De debò que avui m'agradaria tenir un diari, simplement per a poder publicar-hi l'editorial "La Dignitat de Catalunya", com ho fan avui La Vanguardia, El Periódico de Catalunya, Avui, El Punt, Segre, Diari de Tarragona, La Mañana, Diari de Girona, Regió 7, El Nou 9, Diari de Sabadell i Diari de Terrassa.

Aquest és un fet realment excepcional, que qualificaria d'històric si no estès en contra de l'abús d'aquest terme. Mai, que jo pugui recordar s'havia produït abans aquest acord de dotze diaris per a publicar un editorial conjunt.

Manifesto des d'aqui, amb la modèstia que és pròpia d'un blog, el meu complet acord amb el contingut de l'editorial, que podeu consultar a qualsevol dels diaris que he citat.

Això demostra, a més, que quan el President Montilla va parlar diumenge des de Maià de Montcal, després de l'acte de record del company Ernest Lluch en el novè aniversari del seu assassinat per ETA, ho feia realment en representació del conjunt de la societat catalana, i no des de cap postura estretament partidista.

El President de la Generalitat va parlar en nom del conjunt del poble de Catalunya, quina representació política ostenta.

Dotze diaris catalans ho han fet també, des de la seva responsabilitat de portaveus de l'opinió pública.

Ara cal que tothom en prengui la corresponent nota, perquè l'opinió de tot un poble no pot ser ignorada.

Etiquetas: , , , , , ,

1 Comentarios:

Blogger paco dijo...

estimat jordi, la personalitat del poble catalá, els séus costums, formes, maneres y con se vol cosa própia de cataluya nó es ignorada per ningú demócrata, altra cosa es que es matexios fatches de sempre, hara reconvertits en "demócrates de tota la vida" són els que volen nó solament ignorarla, si nó aplastarla com es la ségua manera de sempre....salut y república.paco

27/11/09 15:32  

Publicar un comentario

<< Home